ChristenUnie-SGP is verheugd dat de coalitie wordt uitgebreid met GroenLinks

GL erbij 2020.jpg
Kees Verschoor 2018
Door Kees Verschoor op 5 september 2020 om 10:59

ChristenUnie-SGP is verheugd dat de coalitie wordt uitgebreid met GroenLinks

De ChristenUnie-SGP is verheugd dat GroenLinks toetreedt tot de coalitie en collegeverantwoordelijkheid op zich wil nemen.

Het is wijs dat het college bredere steun krijgt in de gemeenteraad, zodat college en ambtenaren in toegenomen stabiliteit hun belangrijke werk kunnen voortzetten en de gemeente de gevolgen van de coronacrisis goed het hoofd kan bieden.

Raadslid Kees Verschoor: “In de raadsperiode voor de coronacrisis merkte ik al dat GroenLinks bereid is tot meedenken en samenwerken. Dat ging verder dan een constructieve toon in het openbaar. Nu we echt concreet samenwerken, benadrukt GroenLinks o.a. het belang van woningbouw, ook voor minder welvarende mensen, en het waarborgen van het niveau van de sociale voorzieningen. GroenLinks brengt bredere steun én een goede balans. Daar komt bij dat het verstandig is dat een ervaren en betrokken wethouder het college aanvult in deze bijzondere tijd. En het is zinnig en goed voor de continuïteit van bestuur dat onze wethouder Financiën die portefeuille houdt.”